Bilete

Proiecțiile din Les Films de Cannes au loc, în București, între 18 și 27 octombrie.
Proiecțiile au loc la Cinema ProCinema Elvire PopescoCinema Muzeul ȚăranuluiMuzeul Național de Artă al României – Sala AuditoriumInstitutul CervantesCinemateca Union.

DE UNDE POT FI ACHIZIȚIONATE BILETELE
Biletele se achiziționează de pe Eventbook.ro, de la sediul Eventbook din Strada Actor Ion Brezoianu 21, din rețeaua Eventbook și de la casieriile cinematografelor Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului și Cinemateca Union (conform programului de funcționare al cinematografelor, începând cu o oră înainte de prima proiecție a zilei).

DE CÂND POT FI ACHIZIȚIONATE BILETELE
Biletele la film pot fi achiziționate atât în avans, începând cu 1 octombrie, cât și pe durata festivalului.
La caseria Eventbook de la Cinema PRO biletele sunt puse în vânzare începând cu 14 octombrie.
Din 18 octombrie biletele pot fi achiziționate de la casieria fiecărui cinematograf, ce va fi deschisă cu o oră înainte de începerea primului film din program.

PREȚUL BILETELOR:
Cinema ProCinema Elvire PopescoCinema Muzeul ȚăranuluiMuzeul Național de Artă al României – Sala Auditorium
15 lei pentru biletele achiziționate până pe 18 octombrie
20 lei pentru biletele achiziționate în timpul festivalului (18-27 octombrie 2019)

Cinemateca Union
10 lei sau 8, 5, 3 lei pentru posesorii de abonamente

Instituto Cervantes
Se vând bilete la filmele : Dolor Y gloriaHistoria de la meva mort și Un autre homme, une autre chance. Pretul biletelor este de 15 lei înainte de 18 octombrie și 20 de lei după această dată.
La celelalte proiecții intrarea este liberă, însă accesul în sală se face pe baza scanării unui bilet cu valoare 0 care poate fi rezervat online în prealabil sau se obține la fața locului.

La toate spectacolele, un număr de minim 20 de bilete se vinde doar la casa de bilete a cinematografului, cu 15 minute înainte de începerea proiecției.
Se acceptă plata biletelor prin tichete culturale.

PROMOȚII ȘI REDUCERI:
Plătești 5 bilete la oricare filme care au proiecții în același cinematograf pe durata festivalului și pe al 6-lea îl primești gratis.
Plătești 8 bilete la oricare filme care au proiecții în oricare dintre săli pe durata festivalului și primești încă două gratis.
Biletele la care se aplică reducerea pot fi cumpărate la o singură proiecție sau la proiecții diferite și pot fi achiziționate de pe Eventbook.ro sau de la casieriile cinematografelor.
Studenții la UNATC și la Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion au intrare liberă în limita locurilor disponibile în urma prezentării carnetului de student.

ATENȚIE:
* Accesul este general (fără rând și loc atribuit)!
* ACCESUL ÎN SALĂ DUPĂ ORA ANUNȚATĂ ÎN PROGRAM NU ESTE PERMIS ȘI BILETUL DEVINE INVALID. Vă recomandăm să veniți cu 15 minute mai devreme pentru a evita orice situații neplăcute.

Eventualele modificări din program vor fi anunțate pe site-ul www.filmedefestival.ro și pe pagina de Facebook a festivalului.
Toate filmele au subtitrare în limba română, iar unele au subtitrare și în limbile engleză sau franceză.

ADRESE:
Cinema PRO – Strada Ion Ghica 3
Cinema Elvire Popesco – Bulevardul Dacia 77
Cinema Muzeul Țăranului – Strada Monetăriei 3
Cinemateca Union – Strada Ion Câmpineanu 22
Instituto Cervantes – Bulevardul Regina Elisabeta 38
Muzeul Național de Artă al României – Sala Auditorium – Strada Știrbei Vodă 1

Biletele și rezervările, inclusiv cele pentru proiecțiile cu intrare liberă, sunt disponibile online prin Eventbook.ro și la casele de bilete ale cinematografelor.

CONTACT:
Les films de Cannes à Bucarest este organizat de Asociația Cinemascop – Intrarea Serdarului 5, +4021 666 4827, contact@filmedefestival.ro

DISCLAMER:
Pe toată durata festivalului vor fi făcute fotografii în cinematografe și la evenimentele conexe, inclusiv spectatorilor și participanților la evenimente. Toate drepturile pentru aceste fotografii aparțin organizatorilor. Fotografiile pot fi utilizate pentru promovarea evenimentului prin comunicarea lor publică. Achizițioanarea de bilete la eveniment, participarea la proiecții și/sau la evenimentele desfășurate în cadrul festivalului echivalează cu acceptarea prezentelor condiții.