Acreditare

Jurnaliştii interesaţi să participe la proiecţiile, întâlnirile şi dezbaterile celei de-a 10-a ediţii Les Films de Cannes à Bucarest se pot acredita completând formularul de mai jos. Acesta, alături de materialele adiacente solicitate, va fi trimis pe adresa filmedefestival@gmail.com.

Solicitările pot fi trimise în perioada 26 – 10 octombrie 2019 și trebuie să fie însoțite de:

  • 2 exemple de materiale originale realizate despre edițiile anterioare ale evenimentului (sau de 2 articole relevante pe film, pentru cei care solicită acreditare pentru prima dată); /minim 4 exemple de comunicate de presă preluate despre ediția în curs a festivalului
  • 1 exemplu de material original (recomandare / cronică / interviu) despre ediția de anul acesta, realizat și publicat oricând în perioada 10.09 – 10.10.2019.

Acreditarea permite accesul la proiecții, dezbateri, masterclass-uri și conferințe.

IMPORTANTNumărul de acreditări este limitat! Se acordă o singură acreditare per publicație/post TV/radio.

Vă rugăm să țineți cont că jurnaliștii care au fost acreditați la ediții anterioare, dar nu au realizat niciun material original despre festival, nu vor mai primi acreditare la această ediție.

Formularul de acreditare poate fi descărcat de aici: Formular de Acreditare_Les Films de Cannes a Bucarest 2019.

Anul acesta punem la dispoziție o secțiune specială de acreditări pentru creatorii de conținut.

Solicitările pot fi trimise în perioada 26 – 10 octombrie 2019 și trebuie să fie însoțite de:

  • 3 exemple de materiale originale (recomandări în postările de pe Facebook/ Instagram/ Youtube, recomandări în stories pe Facebook/ Instagram/ Youtube cu tag la pagina de Facebook/ Instagram a festivalului, pentru vloggeri – un clip video despre filmele de anul acesta/ filmele pe care le vei vedea anul acesta/ filmele văzute în trecut) despre ediția de anul acesta, realizate și publicate oricând în perioada 10.09 – 10.10.2019.
  • 1 exemplu de material original realizat despre edițiile anterioare ale evenimentului – nu este obligatoriu, dar poate reprezenta un avantaj.

Formularul de acreditare pentru creatorii de conținut poate fi descărcat de aici: Formular de Acreditare_Les Films de Cannes a Bucarest 2019.

Pentru alte informaţii şi nelămuriri, vă rugăm să ne contactaţi.