Festivalul Les Films de Cannes organizează în perioada 21-22 octombrie prima ediție a workshop-ului Managing Talents în Timișoara

Managing Talents este un program destinat actorilor, parte din festivalul Les Films de Cannes. În cadrul Managing Talents, actorii înscriși în program au ocazia să cunoască directori de casting și de reprezentare români și străini, să învețe cum să-și facă un self-tape cât mai eficient și să participe la workshopuri de actorie.

Ediția de anul acesta din Timișoara propune o serie de masterclass-uri oferite de directoarea de casting Ulrike Müller (Germania) și de Julia Patry (Franța), reprezentantă a platformei filmmakers.eu, cea mai mare bază de date de actori din Europa. Actorul și trainerul de actorie Julien Javions va susține un workshop interactiv, în care 18 dintre cei prezenți vor avea ocazia să lucreze la fața locului, printr-o tehnică inovativă, intitulată analiză în acțiune

Unde și când se desfășoară: la Cinema Timiș, în zilele de sâmbătă 21 octombrie și duminică 22 octombrie, între orele 10:00 și 14:00.

Sâmbătă,  21 octombrie, de la 10:00, la Cinema Timiș, toți cei înscriși se vor întâlni într-o conferința deschisă, cu sesiune de Q&A la final, cu cele 2 invitate, Ulrike Müller și Julia Patry. 

Duminică, 22 octombrie, de la ora 10:00, la Cinema Timiș, se va desfășura workshopul interactiv condus de Julien Javions.

Înscrieri: Participarea este gratuită și e deschisă pentru actori profesioniști și amatori, dar accesul se face doar în urma înscrierii prin formularul de mai jos:

Toate workshop-urile vor fi susținute în limba engleză.