Festivalul Les Films de Cannes à Bucarest organizează în 28 octombrie a 8-a ediție a workshop-ului Managing Talents

Managing Talents este un program destinat actorilor, parte din festivalul Les Films de Cannes. În cadrul Managing Talents, actorii înscriși în program au ocazia să cunoască agenți de casting și de reprezentare români și străini, să învețe cum să-și facă un self-tape cât mai eficient și să participe la workshopuri de actorie.

Ediția de anul acesta de la București propune un workshop cu David Zitzlsperger, reprezentant al platformei www.filmmakers.eu, cea mai mare rețea de actori profesioniști din UE și un workshop interactiv cu actorul și trainerul de actorie Julien Javions. 

Unde și când se desfășoară: la Cinema Union, sâmbătă 28 octombrie, între orele 10:00 și 14:00.

Sunt două moduri de înscriere: 

  • Participativ: trimite un self-tape cu secvența scurtă din formular înainte de 22 octombrie. Asta înseamnă că vei fi voluntar pentru a lucra pe scenă pentru a doua jumătate a atelierului și vei primi un feedback detaliat despre munca ta în timpul sau după atelier. 
  • Prezent: Nu ai timp să trimiți o probă video, dar ești interesat să vii ca membru al publicului. 

Înscrieri: Participarea este gratuită și e deschisă pentru actori profesioniști și amatori, dar accesul se face doar în urma înscrierii prin formularul de mai jos:

Toate workshop-urile vor fi susținute în limba engleză.

Workshop

Ca niște atleți care își perfecționează abilitățile, capacitatea de a performa excepțional a actorilor nu este doar esențială pentru proiectele curente, ci și pentru a deschide porți către noi oportunități. Aventurarea pe un teritoriu nou, cu provocări noi, necesită adesea audiții la rece. Aceste audiții te provoacă să-ți demonstrezi talentul și abilitățile de la zero, de multe ori către străini cu standarde chiar mai înalte decât cei din rețeaua cu care ești obișnuit să lucrezi. 

În timpul audițiilor, există 27 de factori nerostiți care evaluează performanța unui actor. Acești factori clasifică actorii pe diferite niveluri, valoarea ta crește cu fiecare factor pe care îl încorporezi cu succes în repertoriul tău actoricesc. Explorează cei 27 de factori ce sunt folosiți pentru a evalua actorii și învață cum să-i folosești în avantajul tău.