TIMISOARA2023-10-09T12:34:58+00:00

Warning: Undefined array key 1 in /home3/r93531film/public_html/les-films-de-cannes/wp-content/plugins/elegant-elements-fusion-builder/templates/image-filters/elegant-image-filters-parent.php on line 26

Între 19 și 22 octombrie are loc Gender Equality in cinema:

Ediție specială Les Films de Cannes à Timișoara, dedicată contribuției cineastelor la cinematografia actuală și problematicii legate de reprezentarea de gen în meseriile conexe cinematografiei.

Un număr important de cineaste din Europa sunt invitate să împărtășească publicului experiența lor de lucru și să dezbată împreună experiențele lor în lumea cinematografiei europene în 2023. Publicul timișorean se va putea întâlni cu aceste nume recunoscute în cinematografia mondială și la sesiunile de Q&A din festival.

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul European Echoes, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

510, 2023

S-au pus în vânzare biletele la Les Films de Cannes à Timișoara

octombrie 5, 2023|

S-au pus în vânzare biletele la Les Films de Cannes à Timișoara (19 - 22 octombrie), ediție dedicată egalității de gen în cinema Între 19 și 22 octombrie, Les Films de Cannes à Timișoara aduce în prim plan cinematografia semnată de femei. 10 dintre cele 18 lungmetraje din programul [...]

Anatomie d'une chute
Sur l'Adamant
Fallen Leaves
The Pot-au-Feu
About Dry Grasses
Perfect Days
The Old Oak
Jeanne du Barry
Chambre 999
Le Retour
Linda veut du poulet !
Carnages
Victoria
Only the River Flows
Scurtmetraje
Four Daughters
Club Zero
Le Ravissement
Housekeeping for Beginners
Go to Top