BILETE

Proiecțiile au loc la Cinema Timiș și Cinema Victoria din Timișoara. 

Biletele se pot achiziționa de pe Eventbook.ro sau de la sediul Cinema Timiș din Piața Victoriei nr.7 și de la Cinema Victoria din strada Ciprian Porumbescu nr. 2, casieriile sunt deschise cu 30 minute înainte fiecărei proiecții.

PREȚUL BILETELOR

Prețul unui bilet este de 20 lei.

REDUCERI 

Tarif redus pentru copii peste 12 ani, studenți și pensionari 15 lei

Tarif redus pentru copii sub 12 ani

Biletele cu preț redus se pot achiziționa doar în baza prezentării unui document justificativ valabil. Dacă au fost achiziționate online, justificativul va fi solicitat la intrarea în cinema;

ATENȚIE

* Accesul este general (fără rând și loc atribuit)

* Accesul în sală după ora anunțată în program nu mai este permis, iar biletul devine invalid. Vă recomandăm să veniți cu 20 minute mai devreme pentru a evita orice situații neplăcute.

Eventualele modificări din program vor fi anunțate pe site-ul filmedefestival.ro și pe pagina de Facebook a festivalului. Toate filmele au subtitrare în limba română  iar majoritatea au subtitrare și în limba engleză.

Biletele și rezervările, inclusiv cele pentru proiecțiile cu intrare liberă, sunt disponibile online prin Eventbook.ro și la casele de bilete ale cinematografelor.

LES FILMS DE CANNES À TIMIȘOARA ESTE ORGANIZAT DE ASOCIAȚIA CINEMASCOP ÎN PARTENERIAT CU ASOCIAȚIA DOCUMENTOR. 

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul European Echoes, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii. 

Cu sprijinul: Timișoreana, Linde Gaz România

Parteneri: Hotel Timișoara, Cinema Victoria, Air France, Europa Cinemas, Cărturești

Partener media local: Radio România Timișoara

DISCLAMER

Pe toată durata festivalului, se vor face fotografii în cinematografe și la evenimentele conexe, inclusiv spectatorilor și participanților la evenimente. Toate drepturile pentru aceste fotografii aparțin organizatorilor. Fotografiile pot fi utilizate pentru promovarea evenimentului prin comunicarea lor publică. Achiziționarea de bilete, participarea la proiecții și/sau la evenimentele desfășurate în cadrul festivalului echivalează cu acceptarea prezentelor condiții.