REGULI DE SIGURANȚĂ SANITARĂ:

Toate evenimentele din cadrul festivalului se vor derula în conformitate cu normele sanitare impuse de autorități, care vor fi obligatorii atât pentru spectatori, cât și pentru echipă, în vederea protejării sănătății tuturor.

*Conform ultimelelor reguli publicate de către autorități privind spectacolele organizate, termoscanarea fiecărui spectator este obligatorie.

*De asemenea, este obligatorie purtarea măștii personale (medicala/non-medicală) pe toată durata evenimentului și dezinfectarea mâinilor cu gelul pus la dispoziție la intrare.

*AIFF își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor ce prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), nu poartă mască, nu își dezinfectează mâinile, refuză să fie termoscanate sau au mai mult de 37,3 grade Celsius.

*Respectarea regulilor de distanțare socială (minim 1,5 metri între persoane) este obligatorie de la intrarea în locațiile festivalului până la părăsirea acestora.

*În zonele de proiecție este obligatorie respectarea locurilor indicate prin marcaje de către organizatori. În spațiile închise, doar persoanele însoțite de minori (maxim 2) pot sta pe locuri alăturate. Nu este permisă schimbarea locului pe durata proiecției.

*Pentru a evita orice tip de aglomerare se vor respecta semnele de atenționare și marcajele din fiecare locație. Este interzisă staționarea spectatorilor pe traseele pe care se circulă.

*Vă rugăm să aruncați ambalajele folosite și/sau pliantele și broșurile pe care nu vreți să le păstrați în locurile special marcate.

*Toate suprafețele care intră în contact cu publicul sunt dezinfectate regulat de către personalul din locații.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.