Bilete

Proiecțiile din cadrul celei de-a 4-a ediție American Independent Film Festival au loc între 14 și 20 septembrie la Muzeul Național de Artă al României – Curtea de Onoare, Cinema Muzeul Țăranului în aer liber, Deschis Gastrobar, Mercato Kultur, Cinema drive-in Militari Shopping și Event Park Snagov.

DE UNDE POT FI ACHIZIȚIONATE BILETELE:

Biletele pentru proiecțiile de la Muzeul Național de Artă al României – Curtea de Onoare, Cinema Muzeul Țăranului în aer liber și Mercato Kultur sunt disponibile online pe Eventbook.ro. Asociația Cinemascop donează toate încasările care îi revin din biletele vândute pentru filmele din aceste locații, către programele de lectură pentru copii defavorizaţi organizate de Asociaţia OvidiuRO.

Biletele pot fi schiziționate online de pe Eventbook.ro și pot fi prezentate pentru acces pe ecranul telefonului mobil sau a tabletei. Va exista și posibilitatea achiziționării biletelor la fața locului, în limita locurilor disponibile. Încurajăm plata cu cardul. Casa de bilete va fi închisă cu 15 minute de începerea proiecției.

DE CÂND POT FI ACHIZIȚIONATE BILETELE:

Biletele pot fi schiziționate online începând cu data de 4 septembrie de pe Eventbook.ro și pot fi prezentate pentru acces pe ecranul telefonului mobil sau al tabletei.

PREȚUL BILETELOR:

Muzeul Național de Artă al României – Curtea de Onoare
25 lei (prețul biletului include și o vizită gratuită la muzeu, detalii la secțiunea Promoții)

Cinema Muzeul Țăranului în aer liber
20 lei

Deschis Gastrobar
Intrarea este liberă în baza unei rezervări la numărul 075DESCHIS

Mercato Kultur
20 lei

Cinema drive-in Militari Shopping
Intrarea liberă doar în baza înscriererii în prealabil (cu 36h înainte de eveniment) pe https://www.militari- shopping.ro/cinema

Event Park Snagov
39 lei Bilet categoria A (în zona centrală, la pufi)
35 lei Bilet categoria B (lateral și în spate, la mese)
Biletele se pot achizitiona de pe https://eventpark.ro/tc-events/wendyaiff/

PROMOȚII ȘI REDUCERI:

Studenții la UNATC și la Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion au intrare liberă în limita locurilor disponibile în urma prezentării carnetului de student.

În plus, un bilet la film = o vizită la muzeu!
Cu biletele cumpărate la proiecțiile AIFF.4 de la Muzeul Național de Artă al României, aveți acces gratuit la muzeu, între 14 septembrie și 31 octombrie, după cum urmează:

Cu biletele cumpărate pentru proiecțiile de luni, joi și duminică, puteți vizita gratuit Galeria de Artă Europeană
Cu bilete cumpărate pentru proiecțiile de marți și vineri, puteți vizita gratuit Galeria Națională
Cu bilete cumpărate pentru proiecțiile de miercuri și sâmbătă, puteți vizita gratuit Muzeul Colecțiilor de Artă

ATENȚIE:

* Accesul este general (fără rând și loc atribuit)!

* ACCESUL ÎN SALĂ DUPĂ ORA ANUNȚATĂ ÎN PROGRAM NU ESTE PERMIS ȘI BILETUL DEVINE INVALID. Vă recomandăm să veniți cu 60 de minute mai devreme pentru a evita orice situații neplăcute și a respecta regulile de siguranță sanitară în vigoare.

Spectatorii sunt rugați să vină din timp în locație pentru a putea respecta protocoalele de siguranță în vigoare și a evita aglomerările.

REGULI DE SIGURANȚĂ SANITARĂ:

*Conform cu ultimele reguli publicate de către autorități privind spectacolele organizate, termoscanarea fiecărui spectator este obligatorie.

*De asemenea sunt obligatorii purtarea măștii personale (medicala/non-medicală) pe toată durata evenimentului și dezinfectarea mâinilor cu gelul pus la dispoziție la intrare.

*AIFF își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor ce prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), nu poartă mască, nu își dezinfectează mâinile, refuză să fie termoscanate sau au mai mult de 37,3 grade Celsius.

*Respectarea regulilor de distanțare socială (minim 1,5metri între persoane) este obligatorie de la intrarea în locațiile festivalului până la părăsirea acestora.

*În zonele de proiecție este obligatorie respectarea locurilor indicate prin marcaje de către organizatori.

*În spațiile închise doar persoanele însoțite de minori (maxim 2) pot sta pe locuri alăturate.

*Nu este permisă schimbarea locului pe durata proiecției.

*Pentru a evita orice tip de aglomerare se vor respecta semnele de atenționare și marcajele din fiecare locație. Este interzisă staționarea spectatorilor pe traseele pe care se circulă.

*Vă rugăm să aruncați ambalajele folosite și/sau pliantele și broșurile pe care nu vreți să le păstrați în locurile special marcate.

*Toate suprafețele care intră în contact cu publicul sunt dezinfectate regulat de către personalul din locații.

Eventualele modificări din program vor fi anunțate pe site-ul https://filmedefestival.ro/american-independent-ff/editia-2020/american-independent-ff și pe pagina de Facebook a festivalului.

Toate filmele sunt în limba engleză și au subtitrare în limba română.

ADRESE:

Muzeul Național de Artă al României – Curtea de Onoare – Calea Victoriei 49-53

Cinema Muzeul Țăranului – Strada Monetăriei 3

Deschis Gastrobar – Splaiul Unirii 160

Mercado Kultur – Strada Căpitan Gheorghe Demetriade 6 – 10

Cinema drive-in Militari Shopping – Bulevardul Iuliu Maniu 560A

Event Park Snagov – Coordonate GPS: 44°41’21.6″N 26°09’45.6″E, 077165

CONTACT:

American Independent Film Festival este organizat de Asociația Cinemascop – Intrarea Serdarului 5, info@cinemascop.eu

DISCLAMER:

Pe toată durata festivalului vor fi făcute fotografii în cinematografe și la evenimentele conexe, inclusiv spectatorilor și participanților la evenimente. Toate drepturile pentru aceste fotografii aparțin organizatorilor. Fotografiile pot fi utilizate pentru promovarea evenimentului prin comunicarea lor publică. Achizițioanarea de bilete la eveniment, participarea la proiecții și/sau la evenimentele desfășurate în cadrul festivalului echivalează cu acceptarea prezentelor condiții.