Acreditare

Accesul jurnaliştilor, bloggerilor și instagrammerilor la proiecțiile din cadrul American Independent Film Festival, ediția a 4-a, se face pe baza unei acreditări de presă.

Pentru a obține o acreditare de presă persoanele interesate sunt rugate să facă o solicitare în scris la adresa filmedefestival@gmail.com. Solicitarea trebuie să conțină numele și prenumele, numele publicației, adresa de email, numărul de telefon (personal și al redacției).

Solicitările pentru acreditare de presă pot fi trimise până în data de 10 septembrie 2020. Cei acreditați, vor primi un e-mail de confirmare din partea organizatorilor.

Numărul de acreditări este limitat!

Vor avea prioritate solicitările care vin însoțite de un link spre cel puțin 2 materiale despre ediția de anul acesta a festivalului (exp: preluari de comunicate, articole de recomandare realizate până la momentul cererii acreditării).

Acreditarea permite accesul la proiecțiile și evenimentele din festival din locațiile Muzeul Național de Artă – Curtea de Onoare, Cinema Muzeul Țăranului în aer liber și Mercato Kultur, pe baza unei rezervări în prealabil. Toate detaliile vor fi furnizate o dată cu mesajul de confirmare a acreditării.

Având în vedere starea de alertă din România, persoanele acreditate vor trebui să respecte toate măsurile de prevenire a răspândirii noului virus SARS-COV-2 care se impun. Acestea pot fi consultate aici.