88 DE MINUTE CU VICTOR REBENGIUC

29 octombrie, Muzeul Național de Artă – Sala Auditorium, 19.30

Invitaţi: Victor Rebengiuc și Cătălin Ștefănescu.

Ediția din acest an a Festivalului celebrează un mare creator român. Anul acesta, actorului Victor Rebengiuc îi vor fi dedicate proiecții de film și o gală specială care va dura 88 de minute, exact numărul anilor pe care popularul actor i-a împlinit în 2021.

Victor Rebengiuc a interpretat peste 150 de roluri în teatru și cinema în cei mai bine de 50 de ani dedicați scenei și filmului. Mai mult, el s-a implicat – și continuă s-o facă – în viața polisului, de la faimosul sul de hârtie igienică oferit la Revoluție până la mișcări de stradă și campanii umanitare.

Pe scena Sălii Auditorium, Victor Rebengiuc și reputatul realizator TV şi jurnalist Cătălin Ștefănescu vor sta de vorbă despre roluri, regizori, mari întâlniri şi momente esențiale din viața profesională și personală, dar și din istoria recentă a României.

Biletele pot fi achiziționate de pe siteul Eventbook. Evenimentul are loc cu sprijinul Sun Wave Pharma.

Date

oct. 29 2021
Expired!

Time

7:30 pm - 9:00 pm

Location

Bucuresti
Muzeul Naţional de Artă al României - Auditorium
Website
https://www.mnar.arts.ro/servicii/16-auditorium
Category

Proiecțiile au loc la Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului, Muzeul Național de Artă al României – Sala Auditorium, Cinemateca Union, Grădina Verona și online pe tvgo.orange.ro.

BILETE

Go to Top