A 12-a ediție Les Films de Cannes à Bucarest își propune, ca de fiecare dată, să aducă în premieră publicului românesc cele mai importante și premiate filme ale anului. Festivalul are loc indoors, outdoors și online între 22 și 31 octombrie cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare.

BILETE

Proiecțiile au loc la Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului, Muzeul Național de Artă al României – Sala Auditorium, Cinemateca Union, Grădina Verona și online pe tvgo.orange.ro.

Biletele se achiziționează de pe Eventbook.ro, de la sediul Eventbook din str. Boteanu, nr. 3B, et. 1, ap. 5, din rețeaua Eventbook și de la Cinema Elvire Popesco.Din 22 octombrie, biletele pot fi achiziționate și din celelalte locații ale festivalului (Cinema Muzeul Țăranului, Cinemateca Union și Muzeul Național de Artă al României – Sala Auditorium), care vor fi deschise cu o oră înainte de începerea primului film din program. Pentru proiecțiile la Grădina Verona, biletele pot fi achiziționate exclusiv online.

PREȚUL BILETELOR

Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului, Muzeul Național de Artă al României – Sala Auditorium, Cinema Union, Grădina Verona
Prețul unui bilet este de 20 lei.

Online

Proiecțiile difuzate pe tvgo.orange.ro sunt gratuite. Informații despre cum să accesezi platforma Orange TV Go sunt disponibile pe www.filmedefestival.ro

PROMOȚII ȘI REDUCERI

Plătești 5 bilete la oricare dintre filmele care au proiecții în același cinematograf pe durata festivalului și pe al 6-lea îl primești gratis. Plătești 8 bilete la oricare dintre filmele care au proiecții în oricare dintre săli, pe durata festivalului, și primești încă două gratis. Biletele la care se aplică reducerea pot fi cumpărate în regim pachet – la o singură proiecție – sau la proiecții diferite la aceiași locație și pot fi achiziționate de pe Eventbook.ro sau de la
casieriile cinematografelor.

Studenții la UNATC și la Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion au intrare
liberă în limita locurilor disponibile, în urma prezentării carnetului de student.

REGULI DE ACCESS

*Conform Hotărârii Guvernului din 2/10/2021, în localităţile unde incidenţa cumulată a cazurilor COVID se situează peste 6/1000 locuitori, participarea la proiecţiile cinematografice în sala de cinema sau în aer liber se face la 50% din capacitatea spațiului și este condiţionată de prezentarea unui certificat digital valid (persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2).
*Prin achiziționarea unui bilet la Les Films de Cannes à Bucarest, sunteți de acord cu condițiile specificate mai sus și luați la cunoștință că în situația neprezentării unui certificat digital valid nu vi se va permite accesul la film/eveniment.
*Purtarea măștii este obligatorie pe toata durata evenimentului.
*Așezarea este permisă doar pe scaunele marcate ca fiind disponibile.
*Pentru a evita orice tip de aglomerare se vor respecta semnele de atenționare și marcajele din fiecare locație. Este interzisă staționarea spectatorilor pe traseele pe care se circulă.
*Vă rugăm să vă dezinfectați mâinile la intrare, să păstrați sau să aruncați pliantele și broșurile consultate, în locurile special marcate.
*Toate suprafețele care intră în contact cu publicul sunt dezinfectate regulat de către
personalul din locații.
Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

ATENȚIE

* Accesul este general (fără rând și loc atribuit)
* Accesul în sală după ora anunțată în program nu este permis și biletul devine invalid.
Vă recomandăm să veniți cu 20 minute mai devreme pentru a evita orice situații neplăcute.
Eventualele modificări din program vor fi anunțate pe site-ul filmedefestival.ro și pe pagina de Facebook a festivalului. Toate filmele au subtitrare în limba română, iar majoritatea au subtitrare și în limba engleză.
Biletele și rezervările, inclusiv cele pentru proiecțiile cu intrare liberă, sunt disponibile online prin Eventbook.ro și la casele de bilete ale cinematografelor.

DISCLAMER

Pe toată durata festivalului, se vor face fotografii în cinematografe și la evenimentele conexe, inclusiv spectatorilor și participanților la evenimente. Toate drepturile pentru aceste fotografii aparțin organizatorilor. Fotografiile pot fi utilizate pentru promovarea evenimentului prin comunicarea lor publică. Achiziționarea de bilete, participarea la proiecții și/sau la evenimentele desfășurate în cadrul festivalului echivalează cu acceptarea prezentelor condiții.

Les Films de Cannes à Bucarest este organizat de Asociația Cinemascop și Voodoo Films – Intrarea Serdarului 5, +4021 666 4827, contact@filmedefestival.ro