EDIȚIA 13 | 21 – 30 octombrie 2022

Între 21 și 30 octombrie, cea de-a 13-a ediție a festivalului Les Films de Cannes à Bucarest prezintă cele mai așteptate filme din selecția Festivalului de Film de la Cannes, cu proiecții și invitați speciali la Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului și Cinemateca Eforie.

BILETE

Proiecțiile au loc la Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului și Cinemateca Eforie.

Biletele se pot achiziționa de pe Eventbook.ro și din rețeaua Eventbook. Pentru proiecțiile ce vor avea loc la Cinema Elvire Popescu, se pot achiziționa bilete și de la casieria cinematografului Elvire Popescu.

Din 21 octombrie, biletele pot fi achiziționate și din celelalte locații ale festivalului (Cinema Muzeul Țăranului și Cinemateca Eforie), care vor fi deschise cu o oră înainte de începerea primului film din program.

PREȚUL BILETELOR

Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului, Cinemateca Eforie.

Prețul unui bilet este de 20 lei. Deținătorii de taloane de pensie beneficiază de o reducere în valoare de 50% din prețul biletului. Reducerea se aplică doar la casieriile din locațiile festivalului în baza talonului.

Pentru filmele „Le Gamin au vélo”, „La fille inconnue” din secțiunea Retrospectiva Jean-Pierre și Luc Dardenne, „Trois souvenirs de ma jeunesse” din secțiunea Retrospectiva Arnaud Desplechin și filmele din secțiunea Retrospectiva Pier Paolo Pasolini, prețul unui bilet este de 10 lei.

PROMOȚII ȘI REDUCERI

La 6 bilete achiziționate pentru oricare dintre filmele care au proiecții în același cinematograf pe durata festivalului, obții o reducere de 20% din prețul total al biletelor.

La 10 bilete achiziționate pentru oricare dintre filmele care au proiecții în oricare dintre săli, pe durata festivalului, obții o reducere de 20% din prețul total al biletelor.

Biletele la care se aplică reducerea pot fi cumpărate în regim pachet – la o singură proiecție  – sau la proiecții diferite la aceiași locație și pot fi achiziționate de pe Eventbook.ro sau de la casieriile cinematografelor.

Studenții la UNATC și la Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion au intrare liberă în limita locurilor disponibile, în urma prezentării carnetului de student.