Bilete

Proiecțiile din cadrul celei de-a 5-a ediții American Independent Film Festival au loc între 23 și 27 iunie la Cinema Muzeul Țăranului,  Food Hood – filme in aer liber si online pe Eventbook.

DE UNDE POT FI ACHIZIȚIONATE BILETELE:

Biletele se achiziționează online de pe Eventbook.ro, din rețeaua Eventbook și, în zilele de festival, de la caseria Eventbook de la Cinema Muzeul Țăranului ce va fi deschisă cu o oră înainte de ora anunțată a spectacolului.

DE CÂND POT FI ACHIZIȚIONATE BILETELE:

Biletele pot fi schiziționate online începând cu data de 15 iunie de pe Eventbook.ro și pot fi prezentate pentru acces pe ecranul telefonului mobil sau al tabletei. Va exista și posibilitatea achiziționării biletelor la fața locului, în limita locurilor disponibile.

Asociația Cinemascop donează toate încasările care îi revin din biletele vândute pentru filmele din această ediție către programele programele educationale, vocaționale, de nutriție, sănătate și artistice de la Casa Buna care vizează comunitățile vulnerabile din Ferentari, Jilava și Judetul Arges

PREȚUL BILETELOR:

Cinema Muzeul Țăranului
20 lei

Food Hood
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile și a prezentării unui test negativ pentru virusul Sars-Cov-2 sau a dovezii vaccinării pentru același virus.

Proiectii online pe Eventbook
10 lei

REDUCERI:

Studenții la UNATC și la Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion au intrare liberă în limita locurilor disponibile în urma prezentării carnetului de student.

ATENȚIE:

* Accesul este general (fără rând și loc atribuit)!
* ACCESUL ÎN SALĂ DUPĂ ORA ANUNȚATĂ ÎN PROGRAM NU ESTE PERMIS ȘI BILETUL DEVINE INVALID. Vă recomandăm să veni
ți cu 15  minute mai devreme pentru a evita orice situații neplăcute și a respecta regulile de siguranță sanitară în vigoare.
* Spectatorii sunt rugați să vină din timp în locație pentru a putea respecta protocoalele de siguranță în vigoare și a evita aglomerările.

REGULI DE SIGURANȚĂ SANITARĂ:

* Conform cu ultimele reguli publicate de către autorități privind spectacolele organizate, termoscanarea fiecărui spectator este obligatorie.
* De asemenea sunt obligatorii purtarea măștii personale pe toată durata evenimentului și dezinfectarea mâinilor cu gelul pus la dispoziție la intrare.

* Accesul in spatiul de proiectie in aer liber se poate face in urma prezentarii dovezii de vaccinare impreuna cu un act de identitate si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau a unui test negativ RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

* AIFF își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor ce prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), nu poartă mască, nu își dezinfectează mâinile, refuză să fie termoscanate sau au mai mult de 37,3 grade Celsius.
* Respectarea regulilor de distanțare socială (minim 1,5metri între persoane) este obligatorie de la intrarea în locațiile festivalului până la părăsirea acestora.
* În zonele de proiecție este obligatorie respectarea locurilor indicate prin marcaje de către organizatori.
* Nu este permisă schimbarea locului pe durata proiecției.
* Pentru a evita orice tip de aglomerare se vor respecta semnele de atenționare și marcajele din fiecare locație. Este interzisă staționarea spectatorilor pe traseele pe care se circulă.
* Vă rugăm să aruncați ambalajele folosite și/sau pliantele și broșurile pe care nu vreți să le păstrați în locurile special marcate.
* Toate suprafețele care intră în contact cu publicul sunt dezinfectate regulat de către personalul din locații.

Eventualele modificări din program vor fi anunțate pe site-ul https://filmedefestival.ro/american-independent-ff/editia-2021 și pe pagina de Facebook a festivalului.
Toate filmele au subtitrare în limba română.

ADRESE:

Cinema Muzeul Țăranului – Strada Monetăriei 3
Food Hood – Calea Griviței 15

CONTACT:
American Independent Film Festival este organizat de Asociația Cinemascop – Intrarea Serdarului 5, +4021 666 4827, contact@filmedefestival.ro

DISCLAMER:
Pe toată durata festivalului vor fi făcute fotografii în cinematografe și la evenimentele conexe, inclusiv spectatorilor și participanților la evenimente. Toate drepturile pentru aceste fotografii aparțin organizatorilor. Fotografiile pot fi utilizate pentru promovarea evenimentului prin comunicarea lor publică. Achizițioanarea de bilete la eveniment, participarea la proiecții și/sau la evenimentele desfășurate în cadrul festivalului echivalează cu acceptarea prezentelor condiții.