Festivalul Les Films de Cannes à Bucarest organizează cea de a 7-a ediție a workshop-ului Managing Talents pe 22 octombrie 2022.

Managing Talents este un workshop dedicat actorilor, care își propune să le ofere instruire, contacte și să le faciliteze oportunități pentru cariera lor de film, în România dar și în străinătate.

Ediția de anul acesta a Managing Talents propune o sesiune de Open Casting pentru un proiect real, în regia Teodorei Ana Mihai, care se va filma în 2023.

Totodată, cei care se înscriu vor fi introduși la castupload.com, platformă care ajută actorii să găsească roluri relevante și potrivite pentru profil, și care le oferă vizibilitate pentru cei mai importanți regizori de casting, companii de producție, producători și regizori naționali și internaționali. David Zitzlsperger, CEO-ul firmei de dezvoltare Denkungsart, va fi prezent la București pentru a prezenta beneficiile platformei și pentru a cunoaște talentele autohtone.

Unde și când se desfășoară: la Cinema Muzeul Țăranului pe 22 octombrie, în intervalul 10:00 – 14:00.

Cum se aplică: Cei eligibili sunt rugați să descarce textul de probă și să urce un self-tape, împreună cu un CV, pe platforma castupload.com. Pentru self-tape, se recomandă ca în cadru să fie doar actorii care aplică pentru Managing Talents .7 (spre exemplu daca aplicați singuri e de preferat ca replicile partenerului să fie date din off, dacă aplicați împreună cu partenerul de joc, atunci recomandăm ca ambii parteneri să fie în cadru).

Eligibilitate: Sunt eligibili pentru probele de casting actori profesioniști precum și studenți la școlile de film sau neprofesioniști care au urmat cursuri de actorie sau au jucat anterior în filme. Sesiunea de casting este deschis pentru personaje feminine și masculine între vârstele de 18 – 48 de ani.

Managing Talents este prezentat de Apa Nova

Invitați: