Managing Talents

Eveniment special organizat sub umbrela Les Films de Cannes à Bucarest.

Conferința Managing Talents va avea loc sâmbătă 27 octombrie, între orele 10.30 și 13.00 la Cinema PRO și va fi urmată de un cocktail de socializare tot în incinta cinematografului, între 13.00 – 13.45.

Invitați

Richard Cook

Richard Cook este unul dintre fondatorii agenției irlandeze Lisa Richards Agency, creată în 1989 și devenită între timp una dintre cele mai importante din Europa. Agenția reprezintă actori, scenariști, regizori, designeri, compozitori, prezentatori. În portofoliu, alături de actori precum Pierce Brosnan, se află și Vlad Ivanov. Richard Cook este și directorul artistic al Subtitle Film Fest, precum și fondatorul Cat Laughs Comedy Festival în Kilkenny, Irlanda.

Debbie McWilliams

Debbie McWilliams este una dintre cele mai reputate directoare de casting din lume și a lucrat la distribuția ultimelor 13 filme din seria James Bond. A colaborat cu regizori ca Derek Jarman, Roman Polanski, Stephen Frears, Anthony Minghella, Sam Mendes, Martin Campbell, Marc Forster, Ron Howard. Este membră a Sindicatului American al Directorilor de Casting și a Academiei Americane de Film.

Frank Moiselle

Frank Moiselle, director de casting nominalizat de trei ori la premiile Primetime Emmy, a colaborat cu regizori renumiți precum Jim Sheridan, Joel Schumacher, Gillies MacKinnon și Neil Jordan. Și-a început cariera ca asistent de casting pentru filmul The Dead (r. John Huston) și a lucrat pentru numeroase seriale de televiziune, printre cele mai importante numărându-se Ballykissangel (BBC), The Tudors, The Borgias și Vikings (History/MGM).

Anja Dihrberg

Anja Dihrberg, și-a început cariera lucrând pentru teatrele din Viena și Berlin iar în cinema lucrează din 1995. Și-a fondat propria agenție de casting în 1997 și a colaborat cu regizori ca Olivier Assayas, Cate Shortland, Ralph Fiennes, sau Stefan Ruzowitzky. Recent, a colaborat cu agenta de casting la realizarea filmului Radegund de Terrence Malick. Agenția ei de casting are sedii în Berlin și Koln.

Condiții de participare

Participarea la Managing Talents este liberă în limita locurilor disponibile și este deschisă atât actorilor, studenților la secțiile de actorie cât și publicului, însă doritorii sunt rugați să se înscrie în prealabil completând formularul de mai jos, până la data de 23 octombrie.

Această ediție se concentrează pe actorii care se pot exprima fluent în limbile engleză și germană.

Actorii care doresc să înregistreze un self-tape – pornind de la textul propus de organizatori – pe baza căruia să aibă șansa de a avea o întâlnire individuală cu agenții de casting sunt rugați să acceseze pașii prezentați în tutorialul video pentru realizarea unui card electronic.

Descarcă textul
Formular de înscriere

 

Managing Talents 2018 – Explicații

Directorii de casting vor primi card-urile electronice ale participanților colectate de către organizatori înainte de începerea conferinței Managing Talents.

Conferința Managing Talents este organizată în parteneriat cu Richard Cook, co-fondator al Agenției de reprezentare Lisa Richards, cu sprijinul Spotlight și Subtitle Film Festival.

Evenimentul Managing Talents este organizat cu sprijinul Credidam România.

Logo Subtitle Spotlight Film Festival
Logo Spotlight
Logo Credidam