Bilete

Biletele pot fi achiziționate atât în ziua proiecției, cât și în avans, de pe Eventbook.ro, de la sediul Eventbook din str. Actor Ion Brezoianu, 21, din reteaua Eventbook si de la casieriile cinematografelor Elvire Popesco și Cinema Muzeul Țăranului (conform programului de funcționare al cinematografelor).

La casieriile cinematografelor Cinema PRO și Cinemateca Union biletele sunt puse în vânzare începând cu  15 octombrie.
Începând cu 19 octombrie biletele pot fi achiziționate de la casieria fiecărui cinematograf cu o oră înainte de începerea primului film din program.

Prețul biletelor este de 15 lei pentru proiecțiile de la Cinema Pro, Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului și Cinemateca Union, iar pentru pentru proiecția “ROMA” de Alfonso Cuarón, de la Grand Cinema&More Băneasa – 40 de lei.

Promoții și reduceri:

  • 6 bilete la același cinematograf – obții o reducere de 20% din prețul total al biletelor.
  • 10 bilete la oricare sală, orice film – obții o reducere de 20% din prețul total al biletelor.

Biletele la care se aplică reducerea pot fi cumpărate la o singură proiecție sau la proiecții diferite și pot fi achiziționate de pe Eventbook.ro sau de la casieriile cinematografelor.

ATENȚIE: Accesul este general (fără rând și loc atribuit)!
*  ACCESUL ÎN SALĂ DUPĂ ORA ANUNȚATĂ ÎN PROGRAM NU ESTE PERMIS ȘI BILETUL DEVINE INVALID. Vă recomandăm să veniți cu 15 minute mai devreme pentru a evita orice situații neplăcute.

Eventualele modificări din program vor fi anunțate pe site-ul www.filmedefestival.ro și pe pagina de Facebook a festivalului.
Toate filmele au subtitrare în limba română, iar unele au subtitrare și în limbile engleză sau franceză.

  • CinemaPRO – Str. Ion Ghica 3
  • Cinema Elvire Popesco – Bd. Dacia 77 (în curtea Institutului Francez)
  • Cinema Muzeul Țăranului – Str. Monetăriei 3
  • Cinemateca Union – Str. Ion Câmpineanu 22
  • Grand Cinema&More – Sala Ultra – din Băneasa Shopping City
  • CINETic – Str. Tudor Arghezi 3B (în spatele Teatrului Național

Biletele la proiecția My Life Rehearsed In One Leg (r. Bogdan Mustață) de la CINETic pot fi achiziționate doar online. Nu există posibilitatea achizițonării biletelor de la centrul CINETic.

Intrarea este liberă la filmele din « Integrala Lucian Pintilie », programul de scurtmetraje și proiecțiile Hackerville. Episodul 1 și Cronos. Biletele și rezervările, inclusiv cele pentru proiecțiile cu intrare liberă, sunt disponibile online prin Eventbook.ro și la casele de bilete ale cinematografelor.

Studentii la UNATC și la Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion au intrare liberă în limita locurilor disponibile și prin prezentarea carnetului de student.

Contact Asociația Cinemascop, Intrarea Serdarului, nr. 5, (+40) 21 666 48 27, contact@filmedefestival.ro
Les films de Cannes à Bucarest este organizat de Asociația Cinemascop. 

Pe toată durata festivalului vor fi făcute fotografii în cinematografe și la evenimentele conexe, inclusiv spectatorilor și participanților la evenimente. Toate drepturile pentru aceste fotografii aparțin organizatorilor. Fotografiile pot fi utilizate pentru promovarea evenimentului prin comunicarea lor publică. Achizițioanarea de bilete la eveniment, participarea la proiecții sau la evenimentele desfășurate în cadrul festivalului echivalează cu acceptarea prezentelor condiții.