Audience Award Film Festival

21-23 aprilie 2017

Vino să cânți în sala de cinema la Audience Award Film Festival – ediția sing-along!

Ediția a 2-a a Audience Award Film Festival are loc la Cinema Muzeul Țăranului, în perioada 21-23 aprilie și prezintă o selecție de filme răsplătite cu premiul publicului la marile festivaluri ale lumii care conferă asemenea distincții: Sundance, Toronto, Berlin, Veneția, precum și alte filme cu mare impact la public.

Anul acesta, Festivalul propune o ediție specială sing-along cu trei dintre cele mai apreciate filme musical recente – La La Land (r. Damien Chazelle), Once (r. John Carney) și Mamma Mia! (r. Phyllida Lloyd) – dar și seri speciale de muzică la Clubul Țăranului: Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov și Alex Neagu,  pe 21 aprilie, în deschiderea festivalului, Shannon Ceili Band și invitații Ștefan Orheanu și trupa Irish Way, pe 22 aprilie și Karaoke Party cu melodii celebre din filme, pe 23 aprilie.

Programul complet al festivalului poate fi consultat aici

Bilete

Filme: biletele la filme pot fi achiziționate la Cinema Muzeul Țăranului, pe Eventbook.ro și în rețeaua Eventbook. Prețul unui bilet este de 10 RON.
Bilet redus (elevi, studenți și pensionari) – 7 RON

Concerte:
Accesul la concerte este restricționat 18+
21 aprilie, ora 22:00  – Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov și Alex Neagu
Promoție Early Bird doar între 7 – 17 aprilie:
Cumperi un bilet la orice film din Audience Award Film Festival și ai acces la un bilet cu preț special – 20 RON – la Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov și Alex Neagu!
Promoția este valabilă doar pe eventbook.ro, la standul eventbook din cadrul Târgului de Florii de la MȚR (7-9 aprilie) și la sediul Eventbook. După perioada promoției, prețul unui bilet la acest concert este de 40 RON.

22 aprilie, ora 21:30  – Shannon Ceili Band. Invitații Ștefan Orheanu și trupa Irish Way
Preț bilet: 20 RON.
Biletele pot fi achiziționate pe Eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

23 aprilie: Karaoke Party
Intrare liberă în limita locurilor disponibile

Audience Award Film Festival este organizat de Voodoo Films și Asociația Cinemascop și este realizat cu sprijinul Catena, IQOS și al Institutului Cultural Român. Parteneri: Cinema Muzeul Țăranului, Muzeul Țăranului Român, Clubul Țăranului, Swedish Film Institute, Freeman Entertainment, RoImage, Independența Film, Asociația Irish Way, Shannon Ceili Band.

Parteneri media: Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziare.com, Zile și Nopți, Cinemagia, LiterNet, Ziarul Metropolis, All About Romanian Cinema, Umblat.ro.

Toate filmele sunt în versiunea lor originală și au subtitrare în limba română, iar unele au subtitrare și în limba engleză. Pe pagina dedicată filmelor, vor putea fi consultate subtitrările disponibile pentru proiecțiile din festival.