Bilete

Biletele pot fi achiziționate de pe Eventbook.ro, de la sediul Eventbook din str. Actor Ion Brezoianu, 21, din rețeaua Eventbook.

Prețul biletului este de 15 lei.

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere, prețul biletului fiind de 10 lei. Biletele cu reducere pot fi achiziționate doar de la cele două cinematografe Cinema PRO (pe durata festivalului) și Cinema Muzeul Țăranului sau de la sediul Eventbook, în urma prezentării unui document justificativ.

Studenții UNATC și Hyperion au acces gratuit la toate proiecțiile, în baza carnetului de student și în limita locurilor disponibile.

ATENȚIE: Accesul este general (fără rând și loc atribuit)

*  ACCESUL ÎN SALĂ DUPĂ ORA ANUNȚATĂ ÎN PROGRAM NU ESTE PERMIS. Vă recomandăm să veniți cu 15 minute mai devreme pentru a evita orice situații neplăcute.

Eventualele modificări din program vor fi anunțate pe site-ul www.filmedefestival.ro și pe pagina de Facebook a festivalului.

Toate filmele au subtitrare în limba română.

  • Cinema PRO, Str. I. C. Brătianu 6, Telefon: (+40) 031 824 1360
  • Cinema Muzeul Țăranului, Str. Monetăriei 3, Telefon: (+40) 21 317 96 60

Festivalul este organizat de Asociația Cinemascop.

Contact Asociatia Cinemascop, Intrarea Serdarului, nr. 5, (+40) 21 666 48 27, contact@filmedefestival.ro

Pe toată durata festivalului vor fi făcute fotografii în cinematografe și la evenimentele conexe, inclusiv spectatorilor și participanților la evenimente. Toate drepturile pentru aceste fotografii aparțin organizatorilor. Fotografiile pot fi utilizate pentru promovarea evenimentului prin comunicarea lor publică. Achizițioanarea de bilete la eveniment, participarea la proiecții sau la evenimentele desfășurate în cadrul festivalului echivalează cu acceptarea prezentelor condiții.