Home / Managing Talents

Managing Talents

Eveniment special organizat sub umbrela Les Films de Cannes à Bucarest – în dezbatere

22 octombrie

de la 11:00 la 15:00

Cinema Elvire Popesco/Institutul Francez din București (bd. Dacia, nr. 77)

Program
11:00 – 12:30      Intervenții individuale speakeri
12:30 – 13:30      Coffee break
13:30 – 15:00      Intervenții individuale speakeri

Prezentările vor fi susținute în limba engleză.

Conferința își propune să-i informeze pe tinerii actori și regizori despre ce înseamnă talent management, să le ofere contextul unor întâlniri și potențiale colaborări cu reprezentanții străini,  să contribuie la formarea unei generații de specialiști capabili să se adapteze cu ușurință la ritmul de lucru și practicile internaționale.

Invitați speciali:

Managing Talents » Ilene FeldmanIlene Feldman (SUA): talent manager al LBI Entertainment, unul dintre cei mai influenți agenți din Statele Unite. Are în portofoliu nume ca Ryan Gosling, Colin Farrell, Terrence Malick, Yorgos Lanthimos, Jude Law, Lily Collins, Dave Matthews, Amat Escalante și i se datorează descoperirea unor staruri precum Nicolas Cage sau Johnny Depp.

Managing Talents » Avy KaufmanAvy Kaufman (SUA): director de casting cu 30 de ani de experiență. A colaborat cu regizori celebri precum Ang Lee, Robert Redford, Steven Spielberg, Ridley Scott, Wong Kar-wai, Lars von Trier și a semnat castingul pentru mai mult de 150 de producții.

Managing Talents » Richard CookRichard Cook (Irlanda): unul dintre fondatorii agenției The Lisa Richards Agency, agenție care reprezintă de 27 de ani profesioniștii din industriile creative – actori, comedianți, scenariști, regizori, designeri, compozitori, prezentatori. Din portofoliul agenției fac parte actori precum Cillian Murphy, Aidan Turner, Pierce Brosnan, Vlad Ivanov; director artistic al Subtitle Film Fest; fondator Cat Laughs Comedy Festival (Kilkenny, Irlanda)

Managing Talents » Georg GeorgiGeorg Georgi (Germania): fondatorul Das Imperium, o agenție care reprezintă numeroși actori europeni, printre care Cristina Flutur și Cosmina Stratan; unul din fondatorii Tryangle Inspiration Pictures GmbH, o casă de producție de conținut transmedia & branded entertainment pentru filme și seriale.
photo by Dominique Willnauer

Evenimentul se adresează actorilor, regizorilor, directorilor de casting, distribuitorilor, producătorilor, studenților de la facultățile de profil, jurnaliștilor, cinefililor.

Condiții de participare si Perioada de Înscriere

Vor beneficia de intrare GRATUITĂ, până pe 14 octombrie 2016, în limita locurilor disponibile, studenții facultăților de profil, actorii, regizorii și directorii de casting. Participarea la conferință în mod gratuit se face doar pe baza înscrierii în prealabil, prin completarea formularului online de mai jos.

Biletul de participare la eveniment costă 50 de lei și poate fi cumpărat online de pe Eventbook.ro sau de la casieria cinematografului Elvira Popesco.

Formular de înscriere

MANAGING TALENTS este un eveniment prezentat de BRD Groupe Société Générale

BRD Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor. Este o bancă universală care oferă servicii atât persoanelor fizice, cât și companiilor și face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare.

BRD investește în cultură, educație și sport, privilegiind proiecte care însoţesc dezvoltarea şi facilitează progresul noii generații și aduc valoare pe termen lung. Cultura reprezintă un pilon esențial de dezvoltare a societății, iar BRD încurajează proiectele inovatoare, care să fie recunoscute și apreciate de tineri.

Urmând această viziune, BRD a creat Scena9, o platformă de jurnalism care oferă zilnic instrumente de orientare pe harta lumii culturale din România, și susține constant inițiative de teatru, film, artă vizuală contemporană sau muzică clasică, conturându-şi astfel universul implicării în cultură.