Home / Comunicate de presă / Căutăm voluntari pentru ediția a 6-a!

Căutăm voluntari pentru ediția a 6-a!

Ne pregătim intens pentru unul dintre cele mai populare festivaluri ale toamnei! Dacă sunteți curioși să aflați cum facem asta, vă invităm să vă alăturați echipei Les Films de Cannes à Bucarest.

Poate ar fi bine să vă spunem întâi ce presupune Les Films de Cannes à Bucarest: în luna mai, de 68 de ani încoace, are loc cel mai mare festival de film din lume, cel de la Cannes. În luna octombrie (anul acesta între 23 și 29) aducem în premieră la București filmele mult-așteptate și premiate pe Coasta de Azur, câteodată și pe regizorii lor. Unele filme se văd doar la Les Films de Cannes à Bucarest, pentru că nu vor fi distribuite în cinematografele din România.

Dacă n-ați mai fost voluntari la un festival până acum, dar sunteți interesați de management cultural, producție de eveniment și filme, vă asigurăm că, până la a vă deschide apetitul pentru ele, veți ști să vorbiți cu lejeritate despre A3, 70X100, A5, A6, bannere, outdoor, locație, cu întrebări-cheie ca „Ai instalat?” „Sunt aranjate cum trebuie?”, „Ai verificat?” „Nu lipsește nimic?”. „Double check, please” e fraza magică.

Bineînțeles, mai avem și o parte care nu ține de producția evenimentului, ci de filme – aici va trebui să ne cunoaștem mai bine ca să vă spunem cum ne puteți ajuta.

Așadar, așteptăm până pe 9 octombrie aplicația voastră, la adresa de mail festivals@voodoofilms.ro. Fie ne trimiteți CV-uri, fie ne povestiți la ce evenimente ați mai participat și ce anume v-a plăcut cel mai mult să faceți.

#toujoursCannes! (până la finalul lunii, cel puțin 🙂 )