Home / Bilete

Bilete

Biletele pentru cea de-a șaptea ediție a Les Films de Cannes à Bucarest pot fi achiziționate atât în ziua proiecției, cât și în avans, de pe Eventbook.ro și din rețeaua Eventbook, dar și de la casieriile cinematografelor Cinema PRO, Elvire Popesco și Muzeul Țăranului (doar pentru proiecțiile de la acest cinematograf). La Sala Auditorium (Muzeul Național de Artă) vor putea fi achiziționate doar în perioada festivalului.

Prețul biletelor este de 15 RON, respectiv 10 RON.

Anul acesta, se poate beneficia și de următoarele reduceri:

  • 6 bilete la același cinematograf – obții o reducere de 20% din prețul total al biletelor.
  • 10 bilete la oricare sală, orice film, excepție făcând proiecțiile de la Cinema Muzeul Țăranului – obții o reducere de 20% din prețul total al biletelor.

Biletele la care se aplică reducerea, cu excepția proiecțiilor de la Cinema Muzeul Țăranului, pot fi cumpărate la o singură proiecție sau la proiecții diferite și pot fi achiziționate online, de pe Eventbook.ro, sau de la casieriile cinematografelor.

ATENȚIE: Acces general (fără rând și loc asignate).

Programul proiecțiilor poate fi consultat pe site-ul oficial www.filmedefestival.ro. Eventualele modificări din program vor fi anunțate pe site și pe pagina de Facebook a Les Films de Cannes à Bucarest.

Toate filmele sunt în versiunea originală și au subtitrare în limba română, iar unele au subtitrare și în limbile engleză sau franceză.

IMPORTANT: Nu se va mai permite accesul în sală după începerea proiecției filmului, vă recomandăm să veniți cu 10 minute mai devreme pentru a evita orice situații neplăcute.

 

Cinema PRO
Adresa: Str. Ion Ghica, nr. 3, sector 3, București (zona Universitate)
Telefon: (+40) 31 824 13 60

Cinema Elvira Popescu
Adresa: Bulevardul Dacia, nr. 77, Bucureşti (în curtea Institutului Francez)
Telefon: (+40) 374 125 200

Cinema Muzeul Țăranului
Adresa: Strada Monetăriei 3, Sector 1,  București (în incinta Muzeului Naţional al Ţăranului Român)
Telefon: (+40) 21 317 96 60

Sala Auditorium (fosta sală mică a Palatului)
Adresa: Strada Știrbei Vodă 1-3,  București (în incinta Muzeului Naţional de Artă al României)
Telefon: (+40) 21 312 12 77