Home / Acreditare

Acreditare

Jurnaliştii interesaţi să participe la proiecţiile, întâlnirile şi dezbaterile celei de-a șaptea ediţii Les Films de Cannes à Bucarest se pot acredita completând un formular pe care îl vor trimite pe adresa de e-mail contact@filmedefestival.ro.

Solicitările pot fi trimise în perioada 20 septembrie – 4 octombrie 2016. În cazul presei scrise şi online, cererile trebuie însoțite de două exemple de articole scrise despre edițiile anterioare ale evenimentului sau, pentru cei care solicită prima dată o acreditare, de două articole relevante pe film. Se acordă o singură acreditare per publicație/post TV/radio.

IMPORTANT: Numărul de acreditări este limitat! Vor avea prioritate aplicațiile care vin însoțite de un link spre cel puțin un articol despre ediția de anul acesta a festivalului (realizat până la momentul aplicației).

Vă rugăm să țineți cont că jurnaliștii care au fost acreditați două ediții consecutive, dar nu au realizat niciun material propriu despre festival, nu vor mai primi acreditare la această ediție.

Acreditarea permite accesul la proiecții, dezbateri, masterclass-uri și conferințe. Fotografii și cameramanii au acces la evenimente – cu excepția proiecțiilor de film – pe baza legitimației lor de presă.

Formularul de acreditare poate fi descărcat de aici: Formular de Acreditare_Les Films de Cannes a Bucarest 2016

Pentru alte informaţii şi nelămuriri, vă rugăm să ne contactaţi.

Laura Ducu, PR & Press Officer

E-mail: contact@filmedefestival.ro

Mobil: 0721376050