Home / Bilete

Bilete

Biletele pentru cea de-a șasea ediție a Les Films de Cannes à Bucarest pot fi achiziționate atât în ziua proiecției, cât și în avans, pe Eventbook.ro, dar și la casieriile celor trei cinematografe.

Prețul unui bilet este de 15 lei pentru ultimele două proiecții din timpul săptămânii, și pentru toate proiecțiile din weekend de după ora 17.00 (inclusiv). Pentru celelalte proiecții din timpul zilei, intrarea este 10 lei. Prețul biletului pentru proiecțiile 3D ale filmului LOVE este de 20 lei.

Anul acesta, puteți opta și pentru două abonamente:

  • 6 bilete la același cinematograf – obții un discount de 20% din prețul total al biletelor.
  • 10 bilete la oricare sală, orice film – obții un discount de 20% din prețul total al biletelor.

Biletele din abonament pot fi cumpărate la o singură proiecție sau la mai multe. Abonamentele pot fi achiziționate online, de pe Eventbook.ro, sau de la casieriile cinematografelor.

Următoarele proiecții și evenimente din program au INTRARE LIBERĂ: conferințele Pirateria și cinema-ul. Cum le împăcăm? și Cum, de ce și pentru cine mai scriem despre filme?, din 24-25 octombrie, masterclass-ul susținut de regizorul Jacques Audiard pe 26 octombrie, la Sala de Cinema a UNATC, filmele Comoara, Un etaj mai jos, Un prophète, De battre mon cœur s’est arrêté, Irreversible și 101 dalmațieni scurt-metrajele Ramona, Bad Penny, Kowalski, proiecțiile scurtmetrajelor din programul Romanian Short Waves și documentarele Aristoteles.

Micii spectatori cu vârste de până la 16 ani au acces gratuit și la cea de-a doua proiecție dedicată lor, Les Vacances du petit Nicolas. Prețul unui bilet pentru părinți este de 10 lei.

Toate biletele pot fi achiziționate online, de pe Eventbook.ro, sau de la casieriile cinematografelor. Programul proiecțiilor poate fi consultat pe site-ul oficial www.filmedefestival.ro. Eventualele modificări din program vor fi anunțate pe site și pe pagina de Facebook a Les Films de Cannes à Bucarest.

Toate filmele sunt în versiunea originală și au subtitrare în limba română, iar unele au subtitrare și în limbile engleză sau franceză.

Cinema Studio

Adresa: Bd. Magheru, nr. 29, sector 1, Bucureşti
Telefon: (+40) 21 316 55 26

Cinema Elvira Popescu

Adresa: Bulevardul Dacia, nr. 77, Bucureşti (în curtea Institutului Francez)
Telefon: (+40) 374 125 200

Cinema PRO

Adresa: Str. Ion Ghica, nr. 3, sector 3, București (zona Universitate)
Telefon: (+40) 31 824 13 60